2019/2020

Intercanvi de joves per al foment de la inclusió, la interculturalitat i la multiculturalitat.  Santa Coloma, febrer 2020.

Aquest intercanvi de joves serà la segona fase del que ja s’ha dut a terme durant el mes de març a Novi Sad, Sèrbia, i que permetrà als i les joves del grup serbi viatjar a Santa Coloma de Gramenet i viure l’experiència del viatge, a més de conèixer una realitat molt diferent de la que els i les envolta cada dia.

Objectius

Objectiu principal

– Establir relacions entre joves de diferents països, conèixer la seva cultura, tradicions, la seva història, la seva manera de viure, les seves preocupacions, compartir experiències, coneixements i inquietuds i contrastar-les amb les nostres per obrir-se socialment, culturalment i internament i així fer-ho possible trencar amb prejudicis i estereotips, en una regió on destaca per ser multi ètnic i multicultural.

Activitats

Les activitats que s’han planificat són les següents:

– Activitats per tal que els i les participants es puguin retrobar i els grups d’ambdós països es tornin a vincular de nou.

– Activitats de visita al propi municipi de Santa Coloma de Gramenet per poder conèixer la diversitat cultural present.

– Activitats proposades pels i per les propis/es participants per conèixer la diversitat ètnica i cultural de les comunitats de Santa Coloma de Gramenet.

– Activitats de visita a la ciutat de Barcelona per conèixer la diversitat cultural: el Raval i el temple de Gurdashan Sahib Ji.

– Activitats per organitzar debats sobre diversitat ètnica i racisme a Santa Coloma i Barcelona.

– Activitats de preparació per a l’exposició fotogràfica i audiovisual del projecte.

Gelem. Juny, 2020.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: