Qui som?

Grup Eirene neix el 17 d’octubre de 2011 amb la voluntat de crear una associació pacifista, educativa i solidària que promogui el respecte als drets humans des d’una perspectiva creativa i innovadora.

La nostra actuació vol impulsar l’educació, la formació i la capacitació professional en la noviolència a través del foment de la cultura de pau, el desenvolupament i la promoció dels drets humans entre els infants, els joves i els adults.

En un futur volem que la nostra tasca es desenvolupi no només en el nostre entorn més proper sinó que progressi i es pugui estendre a més indrets amb els quals treballar plegats per crear xarxa i poder qualificar i ampliar els nostres objectius. En aquest sentit, creiem plenament en la tasca de codesenvolupament que ens pot fer créixer com a persones tan personalment com professionalment.

Creiem doncs que cal fer incidència en la construcció d’una societat que prioritzi els valors humans per sobre dels econòmics, la cultura de la pau per sobre de la cultura de la violència, la postura de responsabilitat col·lectiva per sobre de la postura prepotent i devastadora d’alguns països, aplicant sempre les perspectives de gènere, la sostenibilitat i el respecte als drets humans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: